PUMA lanserar evoTOUCH i två nya färger, Blackout och Whiteout

De helt nya fotbollsskor från Puma, evoTOUCH, är den allra första ”high-cut” sko som Puma tillverkat, officiellt släppt i dag för säsongstarten 2016-17. Skapade för ultimat bollkontroll. evoTOUCH fotbollsskor kombinera känguru läder med hög skuren krage.

e1350a25e075

PUMA EVOTOUCH PRO Svart/Vit/SÄKERHETSGUL
Detta var färgerna som skorna hade när de helt nya Puma evoTOUCH Cleats lanserades.Den klassiska huvud färgen svart för K-läder och iögonfallande ”Safety Yellow” för den helt nya strumpliknande designen. Hela konceptet på skon är unik med banbrytande design som sammanfogar känguru läder (traditionell) med en hög vinkel krage och utan tunga.

Nu lanserar PUMA evoTOUCH i Blackout och Whiteout

I PUMAs nya lansering, ger de oss två säkra vinnare. Samma kvalitets sko fast i två nya varianter; en helsvart och en helvit, med orangea detaljer.evoTOUCH finns naturligtvis i en rad olika storlekar och för dig som söker fotbollsskor för barn så kan du hitta dem här.

Design teknisk utformning
Puma evoTOUCH PRO 2016 kombinerar en ”K-Touch” övre med en helt ny ”evoKNIT” socka som markerar en revolution berörande läder och fotbollsskor.De ultratunna och mjuka känguru lädret av premium kvalité (0,9 mm) erbjuder den ultimata bollkontrollen. I kombination med den nya evoKNIT sockan för en känsla av att vara barfota och komfort. Men de mest anmärkningsvärda som Puma introducerar är GripTex för innersulan och hälen. Vad är syftet med GripTex?

Den interna GripTex tekniken är utformad för att säkerställa optimalt grepp och undvika att halka inne i skon (Detta är faktiskt nästan identisk med TruSox). Tack vare evoKNIT strumpan 360° tillvägagångssätt kan Puma evoTOUCH PRO även bäras barfota.

Den lätta TPU yttersula av Puma evoTOUCH 2016 har koniska dubbar för rotations smidighet och SpeedTrack ryggrad för förbättrad reaktivitet och vrid stabilitet.

Puma evoSPEED Pro Fotbollsskor väger in på exakt 212 gram, vilket gör dem ungefär lika tunga som Nike Magista Obra. Den bästa versionen av Puma evoTOUCH kommer att kallas ”Puma evoTOUCH Pro”, medan lägre modellerna kommer att kallas för Puma evoTOUCH 1, evoTOUCH 2 och evoTOUCH 3.

Om Unisportstore.se
Med mål att sälja produkter av absoluta bästa kvalitet till den skandinaviska marknaden. Lanserades www.unisportstore.se som en nordisk nätbutik 2002. Med huvudkontor i Köpenhamn så är Unisportstore en av Europas mest välansedda och största konceptbutiker, specialiserade på fotbollsutrustning, fotbollsskor och funktionsplagg. Unisportstore har vunnit danska e-handelspriset 2011, 2012 och 2013 samt flertalet andra internationella utmärkelser för sin online butik. Företaget som stått bakom Unisportstore har redan sedan starten av 1995 kunnat erbjuda de allra senaste innovationerna av välkända varumärken till alla typer av spelare inom fotbollsvärlden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *