Kingspan Minireningsverk – som uppfyller alla dina behov

Pressmeddelande

Hos oss på Kingspan, använder vi oss av beprövade metoder och den senaste tekniken i våra minireningsverk. Detta leder i sin tur till att sänka driftkostnaderna för våra kunder och värnar således om både djur, natur och våra kunders ekonomi. Förutom låga driftkostnader som är en utav våra nyckelfördelar hos våra minireningsverk, finns det ett par till:

De överrensstämmer med gällande bestämmelser

De är testade och certifierade enligt den europeiska standarden EN12566, som är den europeiska standarden för små reningsverk. Våra minireningsverk har tilldelats prestandacertifikat tack vare deras effektiva avlägsnande av föroreningar(upp till 97,5 %)! Detta gör att man som husägare kan känna sinnesfrid, då man kan lita på att de fungerar optimalt.

Vår expertis och kunskap

Våra 60 år av erfarenhet och tekniskt kunnande inom vårt fält gör att vi kan backa upp våra kunder när det gäller att välja rätt minireningsverk för att uppfylla era ändamål. Våra fyra enkla steg till den perfekta avloppsreningen som vi guidar er genom, garanterar att det blir rätt från början. Så att ni kan känna er trygga med ert val av reningsverk.

Vårt mål med våra reningsverk är att de ska vara enkla, robusta och kvalitativa samt ha hög prestanda. I dessa avseenden levererar vi helt klart. Men bara för att vi installerat ett reningsverk betyder det inte att vi försvinner ur bilden, vårt kunniga supportteam finns alltid till hands för att ge råd, hjälp gällande service och underhåll. De erbjuder dessutom skräddarsydda alternativ gällande garantier, allt för att ni som våra kunder ska känna er trygga.

Vi på Kingspan har över 60 års erfarenhet av reningsverk. Och är experter och innovatörer inom områdena: miljöanpassade lösningar för lagring av energi, bearbetning av avloppsvatten och uppsamling av regnvatten och generering av vind- och solkraft. Vi erbjuder också ekonomiskt hållbara lösningar för övervakning och service av de paket vi levererar, som försörjer hem och företag med energi världen över. Våra värdeord är följande: Expertis, pålitlighet och förtroende, detta speglas i det stora värde vi sätter i vår service och kvalitet i allt vi gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *