Mobila applikationsutvecklingstrender

1. Hybrid appar är i

Hybrid applikationer med tekniker som joniska och HTML5 vinner dragkraft för engångsbeloppet och kostnadsbesparingar de står för. Med Swift 3, och rykten om att Android snart kommer att anta det, går för JavaScript över Linux, tittar vi på en mer integrerad plattform bas. Ordet är att Swift 3 kommer att finnas tillgänglig för Windows Phone också. För företag och konsumenter program, HTML 5 fortsätter att vara den plattform som väljs för applikationsutveckling. Ramar som joniska, jQuery Mobile, Mobile Vinkel UI och Native Script har mogna språk som levererar högpresterande användarupplevelse. Sådana applikationer används vanligtvis i kasinot (https://www.storspelare.com) och spelapp.

2. sakernas integration

IoT teknik som GPS, Beacon och platsbaserade Wi-Fi kommer att vara en integrerad del av många tillämpningar. Vi tittar på en mogen Hem Ansökan om iOS 10 som gör det möjligt för iPhone och iPad användare att använda hushållsapparater med instruktioner som levereras till Siri. Apple Titta på Android Wear och kommer att göra mer än spår hälsa och fitness, och gå ett steg längre för att utföra mer komplexa funktioner. Android biometriska scanning för att låsa upp enheten är den mest rudimentära användningen av sakernas teknik och dess röstigenkänningsteknologi är ganska avancerad.

3. Snabba tekniker mobil applikationsutveckling

Med ökande efterfrågan på app-relaterade tjänster, samt den snäva kostnads scheman, är mobil applikationsutveckling företag som använder snabba utvecklingstekniker såsom AngularJS och NodeJS med sina återanvändbara komponenter. Fler utvecklingsverktyg och ramverk har gjort sitt inträde på marknaden för att möta kundernas förväntningar och tekniken har mognat, så kvaliteten förblir kompromisslös. Inom en överskådlig framtid snabb utveckling och kortaste time-to-market blir en nödvändighet för att kapitalisera på de tidiga ”trend. Med antalet ansökningar som korsar 1 miljon på framträdande plattformar såsom Apples iOS och Googles Android, för att få synlighet applikationsutveckling företag kommer att behöva stimulera sina nya lanseringar på en högre hastighet.

4. Cloud Storage

Moln teknik spelar en viktig roll inom mobil applikationsutveckling och lagring från enheten flyttas till en centraliserad moln server för appar och enhet. Som flera anslutna enheter blir vanliga smartphone, kommer bärbara enhet och andra internet-aktiverade enheter dela data över molnet. Mobila applikationer kommer också att ha moln lagring och data kommer att behöva lagras i realtid tillgång till hela enheter. .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *